HOME

BITCOIN

Beginnersgids

Hardware Wallets

Nieuws en Gadgets

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Welkom bij Cryptonomi.nl

Ben je geïnteresseerd in cryptocurrency, maar zijn er nog veel dingen die je niet helemaal snapt?

Hier vind je een overzicht van de populairste cryptocurrency’s, wat ze doen, hoe ze aan hun waarde komen en hoe je deze kunt kopen.

Daarnaast vind je informatie over minen, traden en allerlei andere onderwerpen om expert te worden in de wereld van cryptocurrency’s.


Dus je bent geinteresseert in Crypto of je wilt Bitcoins kopen?

Onze doel is om je mee te nemen in onze reis in de wereld van crypto. We zijn een groep enthousante mensen die geheel verliefd zijn geraakt door crypto currenct. We proberen via onze website mijn persoonlijke ervaringen uit te wisselen en meer mensen educatie te geven inzake crypto wereld.

We zien al jaren dat de Bitcoin (BTC) in prijs stijgt. We hebben $100,- BTC zien worden, het werd toen $2000,- waarnaar geheel was ingestort naar $200 en we zijn ingestapt begin november 2017 bij ongeveer $7000,- net voordat het een flinke opmars ging maken richting de $19.800. Inmiddels is het gedaald naar $8000. We geloven in de blockchain en dat het toekomst heeft. De wereld gaat veranderen door de blockchain technologie. Het is op dit moment een goede tijd om in te stappen. Onze emoties werden namelijk flink op de proef gesteld begin 2018 en er geen dag gaat voorbij zonder iets leuks mee te maken in deze  “Crypto Space”.

Disclaimer: We zijn geen financieel adviseurs en raad je aan om altijd zelf zoveel mogelijk onderzoek te doen voor je ergens instapt. Het blijft altijd onze mening en bevindingen. Informatie op het internet verandert snel. Net als op de aandelenbeurs, geld dat je investeert kan je kwijt raken. Zorg dat je altijd spaargeld hebt en een buffer voor je gaat investeren. Met andere woorden gebruik je verstand en neem verantwoordelijkheid voor je acties. Ik ben hier alleen voor het educatie, informatie, vermaak en niet om je rijk te maken.

Mochten er nog vragen zijn die we niet voor je hebben beantwoord, dan kan je altijd contact met ons opnemen via contact