SATOS.NL

Bitcoin en andere cryptocurrency kopen en verkopen
Betaal snel, makkelijk en veilig met iDEAL of Bancontact. Zonder onvoorziene kosten.

Hoe werkt het bij Satos?
https://youtu.be/RHe3XGtJR_c

Start vandaag nog met je eerste Bitcoin aankoop.
Klik op de knop om bitcoins te kopen.

Wie zijn SATOS.nl

Stukje geschiedenis

SATOS. Ooit begonnen als hobby. Nu een online platform met een mooi kantoor centraal gelegen in Nederland. Sinds onze oprichting in 2013 hebben we maar één doel: digitale valuta eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen in Europa. We geven advies met verstand van zaken en we hebben een obsessieve passie voor blockchain, Bitcoin en andere digitale valuta. De afgelopen jaren is er een hoop gebeurd.

Onze kernwaarde

Onze kernwaarden zijn de ziel van SATOS, het beschrijft wie we zijn. Of beter: willen zijn. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Elke dag klopt het iets beter.

Ons bedrijf is genoemd ter ere van Satoshi Nakamoto, de mysterieuze en pseudonieme maker van Bitcoin. Niemand weet zeker wie hij is, of wat hij nu doet. Maar we hopen dat wanneer Satoshi een rekening heeft om te betalen, hij ons handelsplatform gebruikt om zijn bitcoins te verkopen.

Gepassioneerd

We zijn gepassioneerd. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Een potje tafeltennis met schreeuwende collega’s. Een heftige discussie tijdens een nét iets te gezellige vrijdagmiddagborrel. We zijn vaak ergens heel erg voor of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Maar we hebben altijd een onderbouwing. Want we weten wél waarover we praten. Zoniet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Excellent

Klant = koning. We behandelen iedereen met de hoogste mate van respect. Onze missie is om elke dag te verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Verantwoordelijk

We nemen maatregelen om het juiste te doen en nemen verantwoordelijkheid voor onze beslissingen. We zijn eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. We doen wat we beloven. En we staan open voor kritiek.

Innovatief

Innovatie geeft ons een concurrentievoordeel. We hebben een gestructureerde aanpak om innovaties te herkennen, ideeën snel te testen en ervaringen met elkaar te delen. We moedigen medewerkers van SATOS aan om uitdagingen aan te gaan en elkaar voortdurend aan te vullen.