CHANGELLY


Cryptocurrency wisselen

Op deze pagina is het mogelijk om, in samenwerking met onze partner Changelly, cryptocoins om te wisselen voor andere valuta. Er zijn honderden verschillende cryptovaluta op de markt, maar waar het eenvoudig is om bijvoorbeeld Bitcoin met iDeal te kopen, geldt dat niet voor altcoins zoals Zcash, Ripple en PIVX.

Bovendien is altcoins kopen met euros doorgaans een stuk duurder dan het ruilen / wisselen van deze cryptocurrencies voor andere cryptovaluta, zoals Bitcoin. We maken het graag makkelijk en voordelig voor u, vandaar dat u via Cryptonomi uw cryptogeld kunt wisselen bij Changelly.

Een aantal voorbeelden van wat u kunt wisselen:

  • Ethereum Classic (ETC) kopen met Bitcoin (BTC)
  • Dash (DASH) kopen met Monero (XMR)
  • Litecoin (LTC) kopen met Dollars (via creditcard)
  • Verge (XVG) kopen met Neo (NEO)
  • Golem (GNT) kopen met Gulden (NLG)

Via deze tool kunt u alle populaire altcoins kopen met bitcoins of deze ruilen voor andere altcoins. U plaatst uw bestelling over een versleutelde, beveiligde verbinding. Cryptonomi en Changelly garanderen u de meest gunstige wisselkoers: in tegenstelling tot veel online exchanges betaalt u bij ons altijd het officiele tarief. U betaalt alleen een percentage van 0,5% voor het ruilen van cryptocurrencies.

De cryptocurrency converter staat standaard ingesteld op het kopen van Ethereum (ETH) met Bitcoin (BTC), maar u kunt door op de valuta te klikken zelf een cryptocurrency selecteren.