Bitcoin crash in 2018?

Je weet vaak al dat bitcoin (BTC) een cryptocurrency is die erg volatiel is omdat het binnen enkele dagen kan crashes en omhoog gaat.

De enige dag is het net of iemand euro naar je toe smijt en de andere dag voel je of iemand je berooft.

De vraag bij iedereen is echter: Gaat de bitcoin in 2018 crashen?

Er zijn enkele aanwijzingen van een crash in de markt voor cryptocurrency.

Laten we een aantal van de rapporten over de hele wereld analyseren om zeker te weten of er een totale crash in bitcoin-prijs mogelijk is.

Het volatiele karakter van deze investering zorgde ervoor dat de bitcoin halverwege december tot meer dan $ 19.800 steeg en vervolgens op een enkele dag tot een derde van die waarde daalde tot onder de $ 11.000.

Volgens CNBC zegt Julian Hosp dat de snelle stijging van Bitcoin nog niet voorbij is, maar er is een valstrik. “Ik denk dat we bitcoin een prijs van $ 60.000 zullen zien behalen, maar ik denk ook dat we de bitcoin zullen zien crashen tot $ 5.000, – ”, Hosp is de mede-oprichter en president van TenX – een bedrijf dat het gemakkelijk maakt voor individuen om virtuele valuta te besteden (cryptocurrency) met behulp van een creditcard.

De Deutsche Bank heeft problemen opgeworpen over de mogelijkheid van een bitcoin-crash in 2018. Profit Confidential zegt dat het reden heeft om te geloven dat de Duitse banken voor deze verklaring overdreven zijn.

Volgens Palwasha Saaim komt de “Bitcoin Bubble” voort uit de zogenaamde ‘Bitcoin Bubble’ die $ 17.000 bereikte. ‘

Is de bitcoin-bel echt? Palwasha zegt dat het een bubbel is wanneer beleggers zeggen dat het een hoge waarde is voor iets dat niet intrinsiek de moeite waard is.

Bitcoin kan alleen als het waardeloos is, maar toch? Het is een alternatief voor platte valuta.

Bij beleggen riskeert u uw geld te verliezen, vanwege:
*zeepbel
*volatiliteit
*scam
*verordening

Om risico’s te minimaliseren, wordt aanbevolen om uw portefeuille te diversifiëren en risico’s af te dekken. Of het werkelijk een bubble is of niet. De enige wat wel echt is dat mensen in een Bullish en een Bearisch market veel geld verdienen omdat we nog aan het begin staan van een revolution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *